Opdag Egyptens Vidundere med vores Rejsepakker

Pyramiderne i Giza er nogle af de mest ikoniske og imponerende arkitektoniske mesterværker i verden. Disse kæmpemæssige monumenter, der blev opført for mere end 4.500 år siden, er et sandt vidunder at opleve. Gå på opdagelse i Cheops-pyramiden, den største af de tre hovedpyramider, og mærk den storslåede skala og præcision i konstruktionen. Besøg også Sfinksen, den mystiske vogterfigur med løvekrop og menneskeansigt, og lad dig fascinere af de tidsløse gåder, der omgiver dette magtfulde symbol. Oplev den forhistoriske pragt og lad dig rive med af Egyptens rige kulturarv, når du står foran disse ikoniske monumenter.

sejl Nilen op og ned og nyd den Smukke Natur

Nilen er et af de mest ikoniske vandløb i verden, og en sejltur op og ned ad floden er en uforglemmelig oplevelse. Nyd den smukke, afslappende natur, mens du sejler forbi de majestætiske templer og pyramider, der rejser sig langs bredden. Lad dig forføre af den rolige rytme af åretag og nyd den unikke udsigt over Egyptens landskab. Vores Egypten Rejsepakker giver dig mulighed for at opleve denne enestående rejse langs Nilen.

Besøg de Gamle Templer og Grave i Luxor

Luxor er hjemsted for nogle af Egyptens mest imponerende arkæologiske skatte. Her kan du besøge de antikke templer som Karnak og Luxor, der begge er storslåede eksempler på den egyptiske arkitektur fra oldtiden. Gå også en tur gennem Kongernes Dal, hvor du kan se de fascinerende kongelige grave, som gemmer på fantastiske vægmalerier og gravkamre. Hvis du ønsker at kombinere dit besøg i Luxor med en afslappende ferie, kan du – Køb din billet til Marmaris her og nyde de tyrkiske strande og det varme klima.

Udforsk den Fascinerende Egyptiske Kulturarv

Egyptens kulturarv er en fascinerende rejse gennem årtusinder af historie og civilisation. Besøg de ikoniske pyramider i Giza, hvor du kan fordybe dig i de gamle faraoners storslåede arkitektur og lære om deres avancerede astronomiske viden. Videre kan du udforske Luxor og Karnak, hvor du vil blive omgivet af mægtige templer, obelisker og kolossale statuer, der vidner om den egyptiske kulturs storhed. I Cairo kan du besøge Egyptisk Museum og opleve en imponerende samling af genstande fra oldtiden, herunder Tutankhamons berømte guldskatte. Lad dig forføre af den egyptiske kulturarv og få et unikt indblik i et af verdens ældste og mest indflydelsesrige civilisationer.

Afslapning ved de Hvide Sandstrande i Hurghada

Hurghada er en ideel destination for dem, der søger afslapning og ro. De hvide sandstrande strækker sig så langt øjet rækker, og det krystalklare turkise hav indbyder til at nyde solen og slappe af. Her kan du tilbringe dage med at sole dig, svømme og nyde den friske havluft. Hotelkomplekserne i Hurghada tilbyder et bredt udvalg af faciliteter som swimmingpools, spa-afdelinger og vandaktiviteter, så du kan slappe fuldstændig af og lade op til resten af din ferie. Uanset om du foretrækker at ligge og læse en god bog eller udforske det marine liv gennem snorkling, så er Hurghada et perfekt sted at finde den ro og afslapning, du har brug for.

Udforskning af den Mystiske Oase i Siwa

Siwa Oasen er en fascinerende og mystisk destination, der gemmer på utallige skatte for de nysgerrige rejsende. Denne afsidesliggende oase, omgivet af den imponerende Sahara-ørken, rummer et rigt kulturelt og historisk landskab, som indbyder til udforskning og opdagelse. Besøgende kan vandre gennem de labyrintiske gader i den gamle bydel, hvor traditionelle lerbyggede huse og forladte fæstninger står som stille vidner til oasens fortid. Besøg de antikke ruiner af Amun-templet, hvor Alexanders den Store engang søgte råd fra oraklet, og lad dig betage af de unikke geologiske formationer, der pryder landskabet. Oplev den lokale kultur og tradition gennem mødet med de venlige beboere, og nyd den unikke ro og fredfyldte stemning, der kendetegner denne fjerne oase midt i ørkenen.

Besøg Alexandrias Historiske Seværdigheder

Alexandrias historiske seværdigheder er et must-see for enhver besøgende i Egypten. Oplev den imponerende Pompejus’ Søjle, som er et af de mest ikoniske monumenter i byen. Besøg også Catacombs of Kom El Shoqafa, et fascinerende underjordisk nekropolekompleks, der dateres tilbage til det 2. århundrede e.Kr. Gå en tur langs den smukke Alexandria-corniche, hvor du kan nyde udsigten over Middelhavet og den livlige atmosfære i havnebyen. Afslut dagen med et besøg på Bibliotheca Alexandrina, et moderne bibliotek og kulturcenter, der hylder Alexandrias rige historiske arv.

Nyd den Levende Atmosfære i Khan el-Khalili Bazaren

Khan el-Khalili Bazaren i Kairo er et levende og farverigt marked, hvor du kan fordybe dig i den autentiske egyptiske kultur. Gå på opdagelse mellem de utallige boder og butikker, hvor du kan finde alt fra krydderier og sølvsmykker til tæpper og læderarbejder. Lad dig forføre af de lokale handlende, som med deres indtrængende salgsråb forsøger at lokke dig ind i deres butikker. Nyd den livlige stemning og den særlige atmosfære, som kun et traditionelt egyptisk marked kan byde på.

Oplev Egyptens Kulinariske Specialiteter

Når du besøger Egypten, vil du opdage et rigt og varieret køkken, der afspejler landets lange og fascinerende historie. Fra de klassiske retter som falafel og hummus til de mere unikke specialiteter som koshari og molokhiya, vil du blive forkælet med en unik gastronomisk oplevelse. Lad dig forføre af de intense smage og aromatiske krydderier, der kendetegner den egyptiske madkultur. Uanset om du nyder en traditionel middag i en lokal restaurant eller prøver din hånd som kok i et madlavningskursus, vil du få en dybere forståelse for Egyptens mangfoldige kulinariske traditioner.

Tilpas din Rejse efter dine Interesser og Behov

Hos os kan du skræddersy din rejse til Egypten, så den passer perfekt til dine interesser og behov. Ønsker du at fokusere på de antikke monumenter og historien bag, kan vi sammensætte et program, der giver dig mulighed for at udforske de mest imponerende ruiner og museer. Hvis du er mere interesseret i naturskønheden, kan vi inkludere besøg i Nildalen og ved Rødehavet. Og er du til eventyr og aktiviteter, kan vi tilføje ture som f.eks. sejlads på Nilen eller en kameltur i ørkenen. Uanset hvad dine præferencer er, skræddersyr vi din rejse, så du får den optimale oplevelse.